Loading...
Yvonne 2018-06-01T13:04:46+00:00

Biografie      presenteren      Stem      Foto’s

Biografie

Yvonne van den Eerenbeemt is actrice, zangeres, en comédienne.
In 2004 studeerde ze af aan de Frank Sanders Akademie voor muzikaal theater.

Ze speelde bij verschillende muziektheatergezelschappen als Los Hyenos, Julia’s Junkyard en TG Nieuwe Buren. Daarnaast was ze te zien in muzikale familievoorstellingen van V&V Entertainment, Studio 100 en Theater Terra.
Op televisie was ze als vaste actrice verbonden aan het dagelijkse candid camera programma Trick and Treat, presenteerde ze het programma De Invaller van NPO Zapp en was zij verslaggever van Uitmarkt TV.
In 2014 won ze zilver op het Concours om de Wim Sonneveldprijs met haar kleinkunstprogramma Vuile Was.

Momenteel tourt ze langs de grote Nederlandse theaters met haar eerste avondvullende cabaretprogramma Sirene en schrijft ze aan haar tweede avondvullende voorstelling die in september 2018 in première zal gaan. Daarnaast zal ze – begin 2018 – in Het Concertgebouw staan met de voorstelling Ik Sta Paf, begeleid door een jazz-combo, met liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Presenteren

Naast al haar theaterwerkzaamheden levert Yvonne regelmatig een bijdrage aan evenementen in de vorm van presentator, spreker, dagvoorzitter, moderator, panellid, spelleider, showhost en performer. Bekijk Yvonne in actie als presentatrice / spelleider in het programma de Invaller (NPO Zapp) en als verslaggever van Uitmarkt tv.

Stem

Yvonne is ook voice-over / stemactrice.
Ze mocht al voice overs inspreken voor o.a. ABN Amro, Obvion Hypotheken en Volkswagen.
Beluister hier haar stemdemo.

Foto’s